Kontaktirajte nas za više informacija na: +381 015 7796257

Usluge

REDOVITE KONTROLE

VAŠE ZDRAVLJE JE NAŠA BRIGA

Rezidencija ima vlastiti laboratorij i osnovnu dijagnostičku opremu. Posjeduje sanitetsko vozilo za prijevoz u slučaju hitne intervencije koja nadilazi naše mogućnosti, te ima potpisanu poslovno-tehničku suradnju s lokalnim i državnim zdravstvenim ustanovama. Planirani su posjeti liječnika specijalista i od njih. Liječnici, glavne sestre, psiholozi, fizioterapeuti, medicinske sestre i njegovatelji koji su na stalnom radu.

HRANLJIVA HRANA

SVAKODNEVNO SVJEŽE PRIPREMLJENO

Doručak i večera moraju se razlikovati najmanje jednom tjedno, a ručak se mora razlikovati najmanje jednom u dva tjedna. Osim za osobe koje su na posebnoj dijeti iu okolnostima kada direktno štete zdravlju naših iznajmljivača, ne kontroliraju se količine hrane, mliječnih napitaka, sokova, voća i peciva. Ovisno o zdravstvenom stanju stanara, blagovanje se može odvijati u sali za proslave, dnevnom boravku na katu ili sobi. Sva su jela uvijek svježe pripremljena, raznolika i proizvedena od visokokvalitetnih organskih namirnica.

HIGIJENA

NIKAD NIJE PREVIŠE ČISTO

U objektu se održava visoka razina higijene osiguravajući osnovne toaletne potrepštine za svakog korisnika, svakodnevno mijenjanje ručnika, mijenjanje posteljine dva puta tjedno ili češće po potrebi, redovito čišćenje soba i zajedničkih prostorija te pomoć slabije pokretnim osobama u održavanju dnevnog i opća osobna higijena. Svi ugrađeni materijali i namještaj odabrani su tako da pružaju potpunu higijensku zaštitu, a ventilacijski sustav jamči da je svjež zrak uvijek prisutan. “Ne postoji nešto kao pretjerano čisto“, vjerujemo.

Scroll to Top